Výroční valná hromada 22. 11. 2013

12.12.2014 00:03

Dne 22. 11. 2013 se konala naše výroční valná hromada. Členové se sešli v hojném počtu: 19 mladých hasičů, 16 žen a 29 mužů. Celkem přišlo 64 členů. Valné hromady se zúčastnili i hosté z jiných sborů – Nové Vráto, Rudolfov, Vlkovice, Zaliny, Zvíkov, zástupkyně okresu paní Kolářová z Ledenic a dále několik hostů, kteří nebyli z řad hasičů. Celkem přišlo 18 hostů.

Na programu schůze bylo vystoupení mladých hasičů, které děti předváděly o týden dříve na setkání důchodců. Stejně jako při minulém vystoupení se představení líbilo a děti byly odměněny velkým potleskem. Následovala zpráva výboru o činnosti a hospodaření, návrh činnosti na další rok, zpráva kontrolní a revizní rady, diskuze, usnesení a závěr.

Sportovní činnost a akce pořádané naším sborem jsme promítali jako prezentaci fotek na zeď sálu. Následovalo video, ve kterém byly zachyceny nejlepší natočené záběry za rok 2013. Poprvé bylo možné prohlédnout si mimo kroniky sboru a dětské kroniky i sbírku pohárů za poslední rok, která byla vystavena na pódiu.